van der Horst

€25.000 extra in de prijzenpot voor BMW M2 CS Racing Cup Benelux

BMW M2 CS Racing Cup Benelux
BMW M2 CS Racing Cup Benelux
Met trots kondigen we de samenwerking aan met Snap-On Tools. De producent van exclusieve gereedschappen heeft ervoor gekozen in zee te gaan met de BMW M2 CS Racing Cup Benelux omdat beide producten een perfecte match zijn.
Mark Kwekkeboom, General Manager van Snap-On Tools Benelux licht de deal toe : “Het concept van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux spreekt ons enorm aan. Onze gereedschappen zijn net zoals de raceauto’s van BMW het neusje van de zalm. Bovendien heeft de professionele organisatie ons overtuigd met hun lange termijn visie en aanpak naar rijders, teams en VIP-mogelijkheden toe.

We steken voor €25.000 materiaal in de prijzenpot van de cup. Dus onze sponsoring gaat volledig naar de piloten en niet naar de organisatie wat op zich al veel zegt over de manier waarop Guino en Hans de zaken aanpakken. Hun enthousiasme en gedrevenheid werkt heel aanstekelijk zodat het partnership snel beklonken was. We hebben bovendien een heel exclusieve, gepersonaliseerde gereedschapskist gemaakt die we aanbieden aan de teams en piloten van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux.”

Persbericht BMW M2 CS Racing Cup Benelux



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op zondag 21 maart 2021.
  • New Race Festival

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons