van der Horst

Antonio Felix da Costa en Mike Conway eveneens naar Formule E

Antonio Félix da Costa - Arden Caterham
Antonio Félix da Costa - Arden Caterham
De zitjes in het nieuwe kampioenschap voor elektrische formulewagens raken stilaan volzet. Vandaag werden de namen van Antonio Felix da Costa en Mike Conway toegevoegd aan de lijst van rijders die op 13 september aan de start zullen staan van de eerste race in het Chinese Peking. Felix da Costa zal uitkomen voor het Japanse Amlin Aguri terwijl Conway onderdak vond bij Dragon Racing.
Katherine Legge - Amlin Aguri Formula E Team
Katherine Legge - Amlin Aguri Formula E Team
Antonio Felix da Costa wordt dus de tweede rijder bij Amlin Aguri naast de Amerikaanse Katherine Legge, wiens naam al eerder was vrijgegeven. De Portugees uit de Red Bull-familie was voorbestemd om uit te komen in de Formule 1, maar na een tegenvallend seizoen in de Formule Renault 3.5 vorig jaar ging het fel begeerde zitje bij Toro Rosso naar Daniil Kvyat. Felix da Costa behield de steun van de energiedrankfabrikant en verkaste naar het DTM, nu krijgt hij de kans om zich ook in de Formule E te bewijzen.

Mike Conway
Mike Conway
Mike Conway reed al in verschillende raceklasses, maar is de laatste jaren vooral actief in de States. Momenteel rijdt hij in de IndyCar-serie waar hij uitkomt voor het Ed Carpenter Racing. Conway is eveneens testpiloot bij het WEC team van Toyota. Ook het Formule E-kampioenschap met het Amerikaanse Dragon Racing wordt nu aan zijn programma toegevoegd. 


Foto's: Niels Vaeck, Amlin Aguri & G-Drive Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule E op woensdag 2 juli 2014.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons