van der Horst

Autosport.be zoekt een helpende hand!

Nachtsfeer 24 Hours of Spa
Nachtsfeer 24 Hours of Spa
Autosport.be is voor veel bezoekers de dagelijkse bron van nieuwsgaring op vlak van autosport. We timmeren dan ook hard aan de weg om een ons aanbod aan nieuwsberichten, interviews en randinformatie te updaten en waar mogelijk zelfs uit te breiden. Om de dagdagelijkse instroom aan informatie te kunnen kanaliseren, zijn we op zoek naar een paar helpende handen. Interesse? Lees dan zeker verder!
Autosport.be wordt onderhouden door een vijftiental enthousiaste vrijwilligers die informatie puren uit onder meer tal van persberichten die we dagelijks krijgen toegezonden. Het consequent up-to-date houden van een website als Autosport.be is vanzelfsprekend een huzarenstukje en daarom zijn we op zoek naar iemand die ons daarbij kan assisteren.

We zoeken dus een enthousiast persoon die zich elke week op enkele ogenblikken kan vrijmaken. Wat die ogenblikken precies zijn, bespreek je in onderling overleg met de redactie zodat we alles kunnen afstemmen op jouw reeds bestaande levensritme. We verwachten hoegenaamd niet dat je vlot bent in het schrijven van teksten of dat je ervaring hebt op vlak van fotografie, maar wel dat je niet vies bent om je handen uit de mouwen te steken. De exacte invulling van je taak binnen Autosport.be bepalen we in samenspraak, onder meer op basis van je interesses.

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons vandaag nog weten!



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op vrijdag 8 april 2016.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons