van der Horst

Autosport.be zoekt een medewerker Rally

Thierry Neuville - Hyundai i20
Thierry Neuville - Hyundai i20
De belangrijkste waarde binnen een onderneming zijn diens mensen. De redactie van Autosport.be bestaat dan ook uit een groep ervaren journalisten en fotografen en is op dit moment op zoek naar iemand met een passie voor Rally. Slaat jouw hart sneller van imposante wagens, spectaculaire jumps, uitdagende routes over sneeuw zowel als grind en asfalt? Kan je bovendien meer dan behoorlijk uit de voeten met de virtuele pen? Lees dan zeker verder!

Taakomschrijving

Autosport.be is voor veel bezoekers de dagelijkse bron van nieuwsgaring op vlak van autosport. Om onze berichtgeving nog te verbeteren zijn we daarom op zoek naar een redacteur rally. In de rol van redacteur ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse berichtgeving rond een select aantal kampioenschappen. Welke kampioenschappen je precies verslaat, bepaal je in samenspraak met de hoofdredacteur; vanzelfsprekend wordt daar rekening gehouden met jouw persoonlijke voorkeuren. Waar nodig voorzien we tevens de nodige accreditaties en documenten om je in optimale omstandigheden jouw werk te laten doen.

Verwachtingen

Uiteraard beschik je over een vlotte pen en kan je zelfstandig werken, maar Autosport.be kent tevens een team van gemotiveerde medewerkers dat jou op elk ogenblik kan bijspringen. Hoewel foutloos een zin kunnen neerpennen een must is en je in hoofdzaak op tekstueel vlak actief zal zijn, is fotografische ervaring zeker een pluspunt. Een journalistieke opleiding spreekt in je voordeel, maar is niet vereist; een flinke dosis passie voor autosport en teamgeest des te meer! We verwachten bovendien dat je kan werken op avonden en tijdens weekends. Indien je interesse hebt, stel je dan vandaag nog kandidaat en stuur ons je motivering en je persoonlijke details.

Foto: Hyundai Motorsport



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Rally op woensdag 19 augustus 2015.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons