van der Horst

Brands Hatch: Mercedes ook tijdens Pre Qualifying het snelst

Winward Racing - Mercedes-AMG GT3 Evo
Winward Racing - Mercedes-AMG GT3 Evo
Net als vanochtend zagen we ook tijdens de Pre Qualifying in Brands Hatch een Mercedes bovenaan. Ditmaal was het Lucas Auer in de Winward #48 die de snelste tijd liet noteren, voor de Garage 59 McLaren #159 (Goethe, Gamble) en de AF Corse Ferrari #71 (Donno, Fleming). De vierde plaats ging naar de snelste auto van de vrije training, de Boutsen VDS Mercedes #9 van Gounon en Götz.
Comtoyou Racing - Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo
Comtoyou Racing - Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo
Vijfde werden Nicolas Baert en Mattia Drudi in de Comtoyou Racing Aston Martin #007, daar twee plaatsen achter zagen we Dries Vanthoor en Charles Weerts (WRT BMW #32). Hun teamgenoten Maxime Martin en Valentino Rossi (#46) realiseerden de negende chrono. De twaalfde tijd was er voor de Saintéloc Audi #25 van ondermeer Gilles Magnus, één plaats lager zagen we Jef Machiels en Sean Hundspeth (AF Corse Ferrari #52). De Comtoyou Aston Martin #21 van ondermeer Matisse Lismont klokte pas de 25e tijd.

Foto's: Arne Simons & Geert Franquet



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zaterdag 4 mei 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brands Hatch.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons