van der Horst

Coyote ontwikkelt navigatie- en verkeersdiensten in app

De nieuwe versie van de COYOTE-app biedt een performantere navigatie en nieuwe functionaliteiten die de gebruiker een nog betere ervaring zullen bezorgen.
  • Skylimit Events
COYOTE is in volle expansie. Het bedrijf lanceert een nieuwe versie van de COYOTE-app in maar liefst 7 Europese landen : België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Spanje, Italië en Polen.

Naast een performantere navigatie en routeherberekening in geval van storingen op de weg, krijgt de applicatie er het volgende bij:
  • een 3D-weergave van de kaart
  • “Lane Assist”-technologie die zeer precies aangeeft welke rijvak te volgen
  • Een snellere herberekening van uw route
  • Een meer accurate inschatting van de trajectduur die rekening houdt met de real time verkeersomstandigheden
  • Duidelijkere navigatie-instructies, zowel gesproken als natuurlijke begeleiding
  • Sneller vinden van een bestemming
Om een nog betere navigatie-modus te bieden, werkt COYOTE nu samen met een expert in internationale navigatie, HERE. Die maakt al 30 jaar de beste GPS-kaarten ter wereld.

COYOTE is een community-applicatie die zijn leden begeleidt en in real time waarschuwt voor allerhande gebeurtenissen op de weg: gevaren, storingen, ongevallen, snelheidsbeperkingen en verkeersinformatie. De app helpt dagelijks 5 miljoen bestuurders in heel Europa. De COYOTE-community legt maandelijks meer dan 870 miljoen km af en meldt gemiddeld 4 gebeurtenissen per seconde.

Deze update is de eerste stap in de ontwikkeling van de COYOTE-app en de uitbreiding van het merk op internationaal niveau. In de loop van de volgende maanden zal de COYOTE-app een nieuw design en een volledige POI-lijst krijgen. Ook zal de app de autobestuurder naar vrije parkeerplaatsen in de buurt van zijn bestemming loodsen. COYOTE wil  continu innoveren zodat zijn gebruikers, in alle landen waar het systeem actief is, van een optimale rij-ervaring kunnen genieten.

Coyote Systems Benelux press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 21 maart 2017.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons