van der Horst

Cristiano Ronaldo bezoekt met TAG Heuer GP Monaco

De Formule 1 is één van de grootste publiekstrekkers ter wereld. In bijna alle landen wordt de belangrijkste autosport competitie bekeken, al dan niet achter de decoder. De Grand Prix van Monaco is één van de hoogtepunten van het seizoen. De totale jetset legt zijn boot in de haven van het Prinsendom waarbij de ene nog groter en duurder is dan de andere. De Grand Prix van Monaco is zien en vooral gezien worden.
Ook de renstallen doen hun best om de grootste beroemdheden naar het paddock te krijgen om te poseren met de rijders en de auto’s. Het Britse raceteam McLaren had Cristiano Ronaldo en Cara Delevingne uitgenodigd. Cristiano Ronaldo behoeft eigenlijk geen introductie, de Portugese superster van Real Madrid had de avond ervoor nog een hattrick gescoord in de met 7-3 gewonnen wedstrijd tegen Getafe. Cara Delevingne is een oogverblindend model uit Londen. Zegt je niets? Dat is het model dat Topshop van Zalando aanprijst en met veel pijn en moeite ‘Groningen’ probeert uit te spreken.
 

Het was trouwens geen toeval dat zij werden uitgenodigd voor dit uitstapje. Zowel Cristiano en Cara zijn ambassadeur van het horlogemerk TAG Heuer dat eerder dit jaar een speciaal ‘Formula 1 Chronograph Cristiano Ronaldo’ horloge uitbracht.

Zij zagen dat Nico Rosberg de race won voor Sebastian Vettel, het team waar zij op bezoek waren deed het minder goed: Jenson Button eindigde op plaats 8 en Fernando Alonso wist zijn auto helemaal niet over de finish te brengen. Het was de race waarin zij Max Verstappen een zware crash zagen maken waar nog lang over gepraat zou worden. Hij reed achterop Romain Grosjean en kreeg daar voor de volgende race een penalty voor. Verstappen was het oneens met dit besluit, maar moest de straf toch slikken.
Voor supersterren als Ronaldo zijn sponsordeals erg belangrijk, maar met name Ronaldo is erg kritisch waaraan hij zijn naam verbindt. Het moet passen bij zijn uitstraling en daarnaast moet hij het bovenal leuk vinden. Als je naar zijn Instagram account gaat, dan weet je dat hij ook gek is op poker. Niet toevallig is poker ook competitief waarbij je doel is om je tegenstander te verslaan.

En of het nu om de topscorerslijst gaat, de Champions League of de Gouden Bal: Ronaldo wil altijd winnen. Het kwam dan ook niet als verrassing dat hij ambassadeur werd voor de online pokerroom PokerStars. Deze pokerroom heeft meer topsporters aan zich weten te binden, zo spelen ook Olympisch langlaufkampioen Marcus Hellner, onze eigen Fatima Moreira de Melo en Neymar Jr. bij PokerStars.

Cristiano Ronaldo heeft natuurlijk ook nog zijn eigen kledinglijn ‘CR7’. Wij hebben eigenlijk niet terug kunnen vinden of de voetballer een rondje heeft (mee)gereden over het circuit. Maar waarschijnlijk laat zijn contract bij Real Madrid dat niet toe, daarin zullen dit soort bezigheden niet toegestaan zijn. Cara Delevingne stapte nog wel in een Formule 1 auto, maar heeft er geen centimeter

Digital Whiskers press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Formule 1 op zondag 24 mei 2015.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons