van der Horst

Curbstone opnieuw van de partij in de VW Fun Cup

Curbstone Cose
Curbstone Cose
Bekend voor het organiseren van track days op de meest tot de verbeelding sprekende Europese circuits, zal Curbstone dit jaar ook opnieuw van de partij zijn in de European VW Fun Cup.
  • Skylimit Events
Naast een aanwezigheid in de klasse GT Sports Club met een GT3, neemt de formatie van Patrick Van Glabeke immers met een Evo 3 deel aan de Trofee van de Hoge Venen, de 25 Hours VW Fun Cup (met een tweede auto als versterking), de meeting in het kader van de 24 Hours of Zolder en de 10 Hours of Mettet. Verduidelijken we dat Curbstone hiervoor kan rekenen op de diensten – huur en bijstand - van het Comtoyou Racing, zoals dat al het geval was vorig jaar in Mettet. We herinneren ons verder dat de snelle Fred Vervisch achter het stuur van de Evo 3 #290 in de training de snelste tijd neerzette.

In afwachting van de start van het seizoen in de European VW Fun Cup neemt Van Glabeke op 5 en 6 februari met de Evo 3 #292 deel aan de 10 Uur van Dubaï en zal er worden bijgestaan door de Monegask Martin Lanting. De auto zal voor de gelegenheid voorzien zijn van een rode “Ferrari”-outfit.
 
VW Fun Cup Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op woensdag 3 februari 2016.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons