van der Horst

Curbstone Track Events naar Brno en Spa

Curbstone Track Events
Curbstone Track Events
Curbstone Track Events draait momenteel op volle toeren en is volgende week met Brno reeds aan zijn vijfde meeting toe op circuit en de eerste buitenlandse uitstap. Nadien gaat opnieuw het richting Spa-Francorchamps op de vooravond van Spa Euro Races die de dag nadien van start gaan met ondermeer een manche van de Supercar Challenge en het Franse GT-kampioenschap.
  • Skylimit Events
Curbstone Track Events
Curbstone Track Events
Op 27 en 28 mei is Curbstone Track Events dus te gast in het Tsjechische Brno voor een geluidsvrije tweedaagse. Voor de piloten die de verplaatsing met hun wagen niet zien zitten heeft Curbstone zoals steeds enkele kleppers klaar staan in zijn huuraanbod voor een Arrive & Drive. Curbstone Track Events biedt deze wagens aan inclusief transport, service, banden, benzine, verzekering, enz.

Curbstone Track Events
Curbstone Track Events
In GT Sport kunnen de geïnteresseerden kiezen uit een VW Fun Cup van de laatste evolutie, een Audi R8 V10 Plus en een Ferrari 430 Scuderia. In GT-Race staat een heuse Porsche 991 GT3 Cup te trappelen om te worden gemend. Wie beide dagen reserveert krijgt een mooie korting van 50% voor het ‘slot’ van de 2de dag.


Curbstone Track Events
Curbstone Track Events
Een week later (4 juni) strijkt Curbstone Track Events voor de vierde keer dit jaar neer op zijn thuisbasis in Spa-Francorchamps voor een Test & Track Day op donderdag 4 juni, of één dag voor de Spa Euro Races. Een ideale gelegenheid voor de teams uit de Supercar Challenge en het Franse GT kampioenschap om hun wagens reeds in stelling te brengen voor het raceweekend en dit samen of gescheiden met de Curbstone klanten.

Meer info: http://www.curbstone.net

Curbstone press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 19 mei 2015.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons