van der Horst

Dit weekend de 34ste editie van de Ghent Collection Cars expo

Ghent Collection Cars 2024
Ghent Collection Cars 2024
Dit weekend, van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari, vindt de 34ste editie van classic salon Ghent Collection Cars plaats. Zoals we eerder al meldden een niet te missen afspraak voor autofanaten. Temeer daar de 3 beurshallen zijn uitverkocht. Het belooft een mooi aanbod met een record aantal aanwezige oldtimers te worden. Bovendien vind je er er ook automobilia, onderdelen, documentatie, kunst en zoveel meer.
  • LTF
Een hommage aan Giotto Bizzarrini

Christian Bouriez - Bizzarrini 5300 GT
Christian Bouriez - Bizzarrini 5300 GT
Giotto Bizzarrini, de Italiaanse ingenieur en ontwerper die betrokken was bij de beste Gran Turismos ooit gemaakt, is in 2023 overleden.
Kan iemand een indrukwekkender nalatenschap achterlaten dan betrokken te zijn geweest in de ontwikkeling van de meest begeerde auto's ooit gemaakt? Meer nog, net zoals Enzo en Ferruccio, maakte Giotto zijn achternaam onsterfelijk met de prachtige Bizzarrini 5300GT.
 
DIt weekend eren we het wijlen autosport icoon tijdens het 60ste verjaardagsjaar van het Bizzarrini merk met een expo van 6 wagens die zijn verhaal tot leven brengt.

Thierry Boutsen x Circuit Zolder

Thierry Boutsen
Thierry Boutsen
Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat de Belgian GP voor het laatst op Circuit Zolder plaatsvond.
Om enerzijds dit jubileum te vieren en anderzijds het Concours d'élégance tijdens de Historic Grand Prix in juli te promoten, presenteert Circuit Zolder Thierry's Arrows A8 F1 racewagen op hun stand in hal 3.
 
Thierry Boutsen zal zelf aanwezig zijn op zondagmorgen om je de kans te geven met hem & zijn wagen op de foto te gaan.

60 jaar Mustang

Belgian Mustang and Cougar Club
Belgian Mustang and Cougar Club
Mustang viert dit jaar zijn 60ste verjaardag en dat hoort gevierd te worden. In samenwerking met de Belgian Mustang & Cougar Club brengen we een expo van 12 modellen in hal 5 die het verhaal doorheen 6 decennia van het iconische model vertelt.
 
Mustang Garage is een van de belangrijkste partners in de expo en brengt 2 speciale wagens mee naar het salon: een knalgele Monroe Handler versie van 1977, de enigste buiten de VS en een Cobra R (2000) kopie gebouwd op basis van een Cobra met 4.6 motor. Daarna werd deze getuned tot een vermogen van 430pk en is ready to race!

2 Euro korting in voorverkoop

Wie tickets in voorverkoop bestelt, geniet van €2 korting per ticket. Bovendien ontvangt u op vertoon van uw voorverkoopticket aan de inkom ook een Flanders Collection Cars sticker twv €5.
Voorverkooptickets zijn op onze website beschikbaar t/m donderdag 15/02.
 
U kan ook aan de ontvangstbalie van de beurs tickets kopen aan €15 per stuk. Betalen kan zowel cash als elektronisch.

Vanwege de krokusvakantie genieten kinderen tot en met 12 jaar van gratis toegang tot het salon.

Flanders Collection Cars bezoeken met de oldtimer?
Dan parkeer je niet op de gangbare parking maar parkeer je (betalend) op het grasplein voor de ingang van de beurs aan hal 3.

Flanders Collection Cars events



  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons