Eurocup Formule Renault 2.0: Paul Ricard: Nyck de Vries is kampioen

Nyck de Vries - Koiranen GP
Nyck de Vries (Koiranen GP) was oppermachtig op het circuit van Paul Ricard, de Nederlander behaalde de pole voor beide races en behaalde tweemaal de overwinning. Het is al de tweede titel voor de Vries dit jaar die zich eerder op de maand al tot kampioen kroonde in de ALPS Formule Renault 2.0 serie.
De Vries won de eerste race op het circuit van Paul Ricard met grote overmacht, Egor Orudzhev (Tech 1 Racing) eindigde tweede en de derde plaats ging naar KTR rijder Alex Albon. De top vijf werd volgemaakt door Aurélien Panis (ART Junior Team) en Andrea Pizzitola (Manor MP Motorsport). Ook in de tweede race stond er geen maat op de Vries die won met een voorsprong van 10 seconden op Aurélien Panis. De laatste podiumplek was ditmaal voor Egor Orudzhev (Tech 1 Racing) die Ignazio d'Agosto (Koiranen GP) en Steijn Schothorst (Manor MP Motorsport) vooraf ging.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 28 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Circuit Paul Ricard.