van der Horst

Ga op luxueus weekend met unieke rondrit en rondleiding bij Donkervoort

Donkervoort
Donkervoort
Dream Car Media Events organiseert reeds enige tijd bijzondere evenementen op unieke locaties, maar de plannen voor eind november deden ook bij ons even de mond openvallen... Na aankomst op vrijdag avond in het viersterrenhotel staat er op zaterdag een rondrit langs enkele van 's Nederlands mooiste gebieden op het menu, inclusief lunch bij The Hunting Lodge in Rozendaal, om de dag af te sluiten in de fabriek van Donkervoort met een rondleiding en diner tussen de Donkervoort D8 GTO’s in aanbouw. Een unieke toegang tot de fabriek die de laatste jaren simpelweg niet werd toegestaan!
Een weekend in een luxueuze setting
Een weekend in een luxueuze setting
De check-in op vrijdag bij Hotel van der Valk in Dordrecht laat u toe gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel zoals WiFi, een modern wellness-center, een fitnessruimte en een zwembad. Bij een uitgebreid ontbijt op zaterdagochtend krijgt u een gedetailleerd roadbook overhandigd welke u langs enkele idyllische plekjes leidt. Na de lunch bij The Hunting Lodge in Rozendaal volgt het tweede deel van de route richting het van der Valk hotel in Veluwe waar een royale kamer met eigen whirlpool en rainshower u opwacht.

Gastronomisch diner tussen Donkervoort D8 GTO's
Gastronomisch diner tussen Donkervoort D8 GTO's
's Avonds is het vervolgens tijd voor de grote apotheose van het evenement, het bezoek aan de Donkervoort Factory in Lelystad! Na een ontvangst door de familie Donkervoort volgt een unieke rondleiding doorheen de fabriek waarbij u het ganse productieproces van de handgemaakte wagens kan volgen. Deze rondleiding zal gebeuren door niemand minder dan Denis Donkervoort (zoon van oprichter Joop) en/of Roel Grooten, productontwikkelings-engineer van Donkervoort. Ook staat er op de planning een bezoek aan de composietafdeling, de locatie waar de lichtste doch sterke materialen worden geproduceerd. Als klap op de vuurpijl wordt het einde van de avond ingezet met een gastronomisch diner te midden van de in opbouw zijnde Donkervoort D8 GTO’s. In de fabriek gaan de felle lichten uit en dineert u in sfeervolle en feestelijke omgeving; een redelijk unieke setting, want Donkervoort opent zelden op deze wijze zijn deuren.

Donkervoort D8 GTO Bilster Berg Edition
Donkervoort D8 GTO Bilster Berg Edition
Na een overheerlijke nachtrust en een dito ontbijt in hotel Harderwijk leidt het roadbook naar Koetshuis De Haar, waar er wederom een lekkere lunch zal worden geserveerd. Met de lunch eindigt het officiële gedeelte, maar u kan zelf beslissen om de omgeving nog verder te verkennen natuurlijk. Een aanrader is onder meer Kasteel De Haar, het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Reserveren voor dit op en top luxueuze weekend kan nog tot en met nu woensdag 21 oktober via Dirk Willems (via de website van Dream Car Media Events) of Anne Tavernier (Independent commercial agent via het nummer +32 475 25 35 51).

Foto's: Dream Car Media Events



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op woensdag 14 oktober 2015.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons