van der Horst

Gutiérrez bevestigt vertrek bij Haas F1

Esteban Gutiérrez - Haas F1 Team
Esteban Gutiérrez - Haas F1 Team
Het gerucht dat Kevin Magnussen volgend jaar bij Haas F1 gaat rijden krijgt steeds meer vorm, vandaag kondigde Esteban Gutiérrez immers aan dat hij volgend jaar niet meer voor het Amerikaanse team zal rijden. Magnussen van zijn kant liet dan weer weten dat hij een verlenging van zijn contract bij Renault Sport F1 kreeg aangeboden maar dat hij weigerde daar op in te gaan omdat de condities hem niet aanstonden. Het ligt in de verwachting dat de komst van Magnussen naar Haas F1 nu snel zal worden bekend gemaakt.
  • STX Motorhomes
"Ik zal volgend jaar geen Haas F1 piloot meer zijn," liet Gutiérrez weten. "Ik wil hierbij gans het team bedanken en in het speciaal Gene Haas. Er blijven nog twee races te gaan en ik ben van plan er voluit van te genieten. Ik hoop om snel mijn toekomstplannen met u te kunnen delen.”
 
Kevin Magnussen
Kevin Magnussen
Kevin Magnussen: "Het was mijn beslissing om te vertrekken bij Renaul Sport F1. Zij deden mij een voorstel maar dit was niet goed genoeg voor mij. Indien Renault mij een contract van langere duur had aangeboden dan had ik het in overweging genomen. Ik had niet de indruk dat zij echt verder wilden met mij, eerder dat zij tijd wilden winnen terwijl ze voorstellen deden aan verscheidene piloten.”  

Foto's: Racing International Photography
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule 1 op vrijdag 11 november 2016.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons