van der Horst

Massa drijft nog steeds spot met Ricciardo

Felipe Massa Williams Martini Racing
Felipe Massa Williams Martini Racing
Het pitstop-fiasco in Monaco kostte afgelopen seizoen Daniel Ricciardo en zijn Red Bull Racing team een zekere zege in de nauwe straten van het prinsdom. Goede vriend Felipe Massa kon het eerder deze week niet nalaten om de Australiër daaraan te herinneren. Een fan stuurde de Braziliaan een Youtube-link door - een filmpje dat al geruime tijd op de videosite staat – waarop zoon Felipinho te zien is in zijn speelgoed F1-bolide en een pitstop nabootst. Deze stop, met hulp van eenmalig Grand Prix winnaar Pastor Maldonado, werd vergeleken met Dani Ric's Red Bull crew in Monte-Carlo.
“Hey gasten, jullie moeten deze video zien dat ik van een fan gekregen heb: Luis Enriquo Ramirez”, postte Massa op zijn Facebook pagina. “Nog een hoofdstuk in de Ricciardo-Felipinho strijd! Wie maakt de snelste pitstop, Felipinho en Maldonado's team of die van Ricciardo en RBR? Hahahaha!” U kunt het filmpje hieronder bekijken.



Vorig jaar racete de kleine Massa al tegen de Aussie op het terras van Felipe's appartement in Monaco in de zogenaamde 'Crazy Cart Race': het eerste hoofdstuk van de strijd tussen de twee. Toen rechstreeks uitgezonden via vader Massa's Facebook Live. Beleef het hier onderaan nog een keer.



Foto: Georges De Coster
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Ronald Ooms in Formule 1 op donderdag 9 februari 2017.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons