van der Horst

Mehdi Bennani eerste van mogelijk drie rijders bij Sebastien Loeb Racing in 2016

Mehdi Bennani - Sebastien Loeb Racing
Mehdi Bennani - Sebastien Loeb Racing
Sebastien Loeb Racing bevestigde woensdag dat het de samenwerking met piloot Mehdi Bennani ook in 2016 verderzet. De Marokkaan wordt één van wellicht drie rijders waarmee het team volgend seizoen aan de start komt.
Sebastien Loeb Racing
Sebastien Loeb Racing
Sebastien Loeb zelf gaat volgend jaar andere uitdagingen aan maar nu Citroën Racing zijn effectieven tot twee officiële C-Elysées voor Lopez en Muller terugschroeft ligt het in de lijn der verwachtingen dat SLR de wagens van Ma Qing Hua en Sebastien Loeb zal recupereren om die aan privérijders toe te vertrouwen, naast Bennani. Laatstgenoemde strijdt vrijdag met Norbert Michelisz voor de Yokohama Drivers Trophy-titel en is opgezet een vervolg te kunnen breien aan zijn samenwerking met SLR.
Mehdi Bennani - Sebastien Loeb Racing
Mehdi Bennani - Sebastien Loeb Racing
"Net voor de start van de finale bevestiging krijgen dat ik ook in 2016 voor Sebastien Loeb Racing ga rijden is uitstekend nieuws en bewijst dat ik alle vertrouwen heb in dit professionele team" aldus Bennani. Zoals hier eerder gemeld zal wellicht ook Tom Chilton deel gaan uitmaken van het team uit de Elzas.

Indien bevestigd vinden we volgend seizoen dus opnieuw vijf Citroën's op de grid terug. Hoewel de Franse constructeur zich in 2017 helemaal uit het WTCC terugtrekt, ijvert  WTCC-general manager François Ribeiro voor een semi-officiële Citroën-structuur.

Foto's: Hans van Onsem



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op donderdag 26 november 2015.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons