van der Horst

MOL Group officiële sponsor van WTCC-manche in Hongarije

FIA WTCC Race of Hungary 2015
FIA WTCC Race of Hungary 2015
MOL Group, een vooraanstaand Internationaal olie- en gasbedrijf beperkt zich dit seizoen niet alleen tot het sponsoren van Norbert Michelisz, maar wordt nu ook officiële sponsor van de Hongaarse WTCC-manche zelf. Naast het ondersteunen van de race levert MOL Group overigens ook de brandstof tijdens het hele WTCC-kampioenschap via het dochterbedrijf Panta Distribuzione S.p.A.
  • Dreamdrive
Norbert Michelisz - Zengo Motorsport
Norbert Michelisz - Zengo Motorsport
De MOL Group WTCC-meeting op de Hungaroring  vindt plaats van 1 tot 3 mei e.k. en start met een spectaculaire optocht in het nabijgelegen Boedapest waar op vrijdag 1 mei zo'n  300.000 toeschouwers verwacht worden om er local hero Michelisz feestelijk binnen te halen.

"De betrokkenheid van MOL Group in het WTCC is alom bekend dankzij de inmiddels vier jaar oude samenwerking met Norbert Michelisz, een van de toonaangevende rijders in het kampioenschap. We zijn verheugd dat MOL Group die betrokkenheid met het WTCC kan uitbreiden door een evenement in het thuisland te sponsoren. Op die manier zal het bedrijf via de Eurosport-televisieuitzendeingen de best mogelijke complementaire visibiliteit krijgen met betrekking tot de Zengő Motorsport-auto" licht WTCC-baas François Ribeiro de samenwerking toe.

 Foto's: FIA WTCC & MOL Group



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op woensdag 25 maart 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hungaroring.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons