van der Horst

Motorland Aragón: Testdag 3: Nicholas Latifi sneslte over de drie dagen

Nicholas Latifi - Arden Motorsport
Nicholas Latifi - Arden Motorsport
Op de laatste van drie dagen officiële trainingen voor de Formule Renault 3.5 op het circuit van Motorland Aragón heeft Nicholas Latifi (Arden Motorsport) de beste tijd neergezet in 1:40.479, tevens de snelste tijd over de drie dagen. De Canadees was vandaag sneller dan Oliver Rowland (Fortec) en Jazeman Jaafar (DAMS).
Ook op de derde en laatste testdag wisselden verscheidene rijders nog van team, na Fortec Motorsport kwam Jazeman Jaafar nu uit voor DAMS, bij Arden nam Latifi de plaats in van Egor Orudzhev en Andrea Pizzitola keerde terug naar Lotus. De laatste dag zag het debuut in de klasse van Nelson Mason (Pons Racing) en Marvin Kirchhöfer (Comtec Racing). Net als de vorige dagen wisselde in de morgen de eerste plaats verscheidene malen van eigenaar maar net toen Oliver Rowland op weg leek naar de snelste tijd ging Latifi nog iets sneller in een tijd van 1:40.479. Volgden op de plaatsen drie tot vijf Andrea Pizzitola, Pietro Fantin en Lucas Auer (Arden Motorsport).

Dennis Olsen domineerde aanvankelijk de namiddagsessie tot zowel Rowland als Jaafar nog sneller gingen. De Brit zag Jaafar nog onder zijn tijd gaan maar hij repliceerde met een finale run in 1:40.764. Na Jaafar vonden we in de top vijf nog  Matthieu Vaxiviere, Andrea Pizzitola en Beitske Visser (AVF).

Foto: MediaRenault Sport



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule Renault 3.5 op woensdag 5 november 2014.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons