van der Horst

New Race Festival: Fred Caprasse en Giacomo Altoè op de Delahaye Racing-VW Golf

Delahaye Racing Team - VW Golf TCR
Delahaye Racing Team - VW Golf TCR
De Delahaye Racing-VW Golf die bij de openingsmanche nog in handen was van Edouard Mondron en op Zandvoort bestuurd werd door het duo Guillaume Mondron/Giacomo Altoè, krijgt voor de derde manche dit weekend te Zolder alweer een nieuwe bemanning. Giacomo Altoè blijft maar deelt de wagen nu met Fred Caprasse.
De wagen zal net als bij de vorige races de kleuren dragen 20ste editie van de 25 Hours VW Fun Cup. “Het is voor mij een bijzondere eer om aan de start te verschijnen in TCR Benelux achter het stuur van een auto die in de kleuren staat van een race die mij zeer nauw aan het hart ligt, “ juicht Caprasse. “Het is dankzij de VW Fun Cup en de 25 Hours in het bijzonder dat mijn carrière in een stroomversnelling is geraakt. Dat ik op die manier terug aan zet ben in TCR, maakt het geheel nog mooier. Ik hoop dan ook dat we de auto “25 Hours VW Fun Cup” in de kijker kunnen rijden en de toeschouwers warm maken om in juli naar de Ardennen te komen kijken naar de schier 120 VW’s Fun Cup die er aan de start zullen verschijnen.”

Foto: Media TCR Benelux
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Benelux op woensdag 31 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons