van der Horst

Nico Verdonck test met Mühlner Motorsport tijdens Sebring Winter Test

Mühlner Motorsport - Porsche 911 GT America
Mühlner Motorsport - Porsche 911 GT America
Nico Verdonck zal eind deze week in actie komen voor Mühlner Motorsport America ter gelegenheid van de IMSA TUSC Winter Testen op het circuit van Sebring. Het Belgische team dat gevestigd is in Francorchamps focust zich dit seizoen volledig op het nieuwe Tudor United Sportscar Championship en brengt er twee Porsche 911 GT America’s aan de start in de GT Daytona klasse. Verdonck zal er op donderdag en vrijdag alvast het nodige testwerk op zich nemen om het team in staat te stellen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de 12 uren van Sebring die half maart worden verreden.
  • Powercars
“Ik ken Nico al 10 jaren maar tot dusver was het nog niet mogelijk om hem in een van onze wagens te laten rijden. Ik ben zeer tevreden dat we nu iets hebben kunnen regelen”, aldus Bernhard Mühlner.

Maar liefst 42 wagens zullen deelnemen aan deze voorbereidende test op de 12 uren van Sebring. De laatste officiële versie van de deelnemerslijst kan u hier raadplegen.

Foto: Mühlner Motorsport



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Tudor United Sportscar Championship op dinsdag 18 februari 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12h Sebring.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons