van der Horst

Onvergetelijke ervaring in een KTM X-Bow

Mezquita DVB Racing - KTM X-Bow
Mezquita DVB Racing - KTM X-Bow
DVB RACING geeft aan iedereen de kans om eenmalig met een echte racewagen enkele rondjes af te malen op het mythische circuit van Spa-Francorchamps. Op maandag 16 maart en maandag 30 maart staan de KTM X-Bow RR, de KTM X-Bow Club Sport en de KTM X-Bow GT te trappelen om gemend te worden door ervaren of niet ervaren liefhebbers die de mooiste omloop van de wereld willen verkennen in een daarvoor gebouwde wagen.
  • Hamofa Performance
KTM X-BOW RR
KTM X-BOW RR
Wie de sensatie wil meemaken om met een acceleratie van 2,8 sec. naar 100km/h vanuit la Source richting de adembenemende Raidillon te scheuren om daarna door te trekken op volle snelheid richting les Combes is bij DVB Racing aan het goede adres. Bovendien ervaar je de sensatie hoe het voelt om met een open wagen te racen.

Laat je adrenaline stromen en neem contact op met DVB RACING via www.dvbracing.be of via een klik op de banner op deze site. DVB RACING biedt ook de mogelijkheid om de KTM X-Bow GT gratis aan de tand te voelen op de openbare weg in hartje Ardennen op dezelfde datums.

DVB RACING press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit op donderdag 5 maart 2015.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons