van der Horst

Prema Racing heeft rijders voor volgend seizoen al beet

Antonio Fuoco & Charles Leclerc
Antonio Fuoco & Charles Leclerc
Prema Racing domineerde voor zijn eerste seizoen in de GP2 serie, het team behaalde zowel de titel bij de rijders (Pierre Gasly) als deze bij de teams. Maar men blijft bij Prema Racing blijkbaar niet bij de pakken zitten, het team heeft nu al zijn rijders voor volgend jaar vastgelegd. Charles Leclerc en Antonio Fuoco, beiden lid van de Ferrari Driver Academy, zullen de wagens van het Italiaanse team besturen gedurende het seizoen 2017.
Antonio Fuoco - Prema Powerteam
Antonio Fuoco - Prema Powerteam
Prema Racing wordt in 2017 min of meer een Ferrari junior team met het aantrekken van twee piloten uit de Ferrari Driver Academy. Charles Leclerc is de kersverse GP3 kampioen, Antonio Fuoco eindigde op de derde plaats in de eindstand van datzelfde kampioenschap. De Italiaan kwam eerder al uit voor Prema, in 2013 in de Formule Renault en in 2014 in de Formule 3.


Gisteren maakte MP Motorsport al bekend dat het Red Bull Junior rijder Sergio Sette Câmara had aangetrokken als rijder voor hun GP2 team. De Braziliaan was dit seizoen actie in het Europese formule 3 kampioenschap waar hij elfde eindigde in de eindstand.

Foto's: Prema Racing & FIA F3 European Championship
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GP2 Series op maandag 28 november 2016.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons