van der Horst

Promotor Gulf 12 Hours reageert op clash met 12H Sepang

Start Gulf 12 Hours 2014
Start Gulf 12 Hours 2014
Waar SRO Motorsports Group gisteren aankondigde de Sepang 12 Hours nogmaals een andere plaats op de kalender te geven, kwamen Stéphane Ratel en de zijnen met de beslissing ogenschijnlijk in het vaarwater van de Gulf 12 Hours. In een reactie aan Autosport.be licht het Britse Driving Force Events, promotor van de Gulf 12 Hours in Abu Dhabi, bij monde van directeur Andrea Ficarelli toe hoe het naar de meest recente aanpassing kijkt.
  • Prospeed Competition
Gulf 12 Hours of Abu Dhabi
Gulf 12 Hours of Abu Dhabi
"Ik denk niet dat ons evenement meer gevolgen zal ondervinden van de Sepang 12 Hours dan van de Macau Grand Prix, welke het de laatste jaren schier onmogelijk maakte voor Aziatische teams om af te zakken naar Abu Dhabi", vertelt Andrea Ficarelli aan Autosport.be in een reactie op de aankondiging van SRO.


Gulf Racing - Lamborghini Gallardo FL2
Gulf Racing - Lamborghini Gallardo FL2
"Ik denk dat het voor hen eenvoudiger zal zijn om op tijd in Sepang te geraken", gaat de Italiaan verder. "We verwachten niet dat het evenement in Maleisië een sterke impact zal hebben op de Europese markt. Onze plannen zullen er alleszins op geen enkele manier gevolgen van dragen."

De datum voor de Gulf 12 Hours moet officieel nog bevestigd worden.

Foto's: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op vrijdag 27 februari 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Sepang 12 Hours.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons