van der Horst

Red Bull maakt namen Red Bull Junior Team rijders bekend

Niko Kari
Niko Kari
Red Bull heeft de namen bekendgemaakt van de vijf rijders die dit jaar de kleuren van het Red Bull Junior Team zullen verdedigen. Pierre Gasly, Niko Kari en Richard Verschoor behouden hun plaats, maar Sergio Sette Camara en Luis Leeds moeten plaats maken voor Neil Verhagen en Dan Ticktum.
Richard Verschoor - Formula 4
Richard Verschoor - Formula 4
GP2-kampioen Pierre Gasly promoveert nog niet naar de Formule 1, maar behoudt het vertrouwen van Red Bull en betwist dit jaar het Japanse Super Formula. Niko Kari, vorig jaar tiende in het FIA European F3 Championship, blijft ook behouden maar verhuist naar de GP3 Series waar hij uitkomt voor Arden International. Ook Nederlander Richard Verschoor draagt voor het tweede jaar op rij de kleuren van Red Bull. In 2016 werd hij SMP Formule 4 kampioen, nu komt hij uit in de Eurocup Formula Renault 2.0 voor MP Motorsport.

Nieuw zijn Neil Verhagen en Dan Ticktum. Verhagen, een 15 jarige Amerikaan, vervoegt Richard Verschoor bij MP Motorsport in de Eurocup Formula Renault 2.0. De Brit Ticktum zal eveneens uitkomen in de Formula Renault 2.0 maar dan bij Arden International.

Foto's: FIA F3 European Championship & Red Bull Junior Team



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 18 januari 2017.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons