van der Horst

RML bevestigt shakedown Chevrolet Cruze TC1

Het eerste 'echte' beeld van de Chevrolet Cruze TC1
Het eerste 'echte' beeld van de Chevrolet Cruze TC1
Zoals u hier reeds eerder kon lezen, kon het Britse RML zaterdag tijdens de lang verwachte shakedown even proefdraaien met de eerste twee Chevrolet Cruze's TC1 die door het team van projectleider Ron Hartvelt nu zijn afgewerkt. Het team kon bij die gelegenheid alvast een aantal data verzamelen vooraleer de wagens aan klanten Campos Racing (voor Hugo Valente) en ROAL Motorsport (voor Tom Chilton) zullen worden overhandigd.
Ron Hartvelt
Ron Hartvelt
Hartvelt stelde bijzonder fier te zijn geweest toen wagen 001 deze morgen het RML-atelier verliet. "De shakedown werd met succes en volgens het in oktober vooropgesteld schema afgewerkt, wat het talent en de toewijding van het hele team nog maar eens bewijst. Uiteraard hadden we zelf ook liever een test- en ontwikkelingsprogramma op poten gezet vooraleer de wagens aan onze klanten te overhandigen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze klantenteams deze job tot een goed einde zullen brengen" aldus onze Noorderbuur, die voor zover nodig bevestigde dat Valente en Chilton volgende week in Valencia zullen testen.
Zo te zien zal de tweede Campos-rijder Dusan Borkovic, net als Tom Coronel, nog wat geduld moeten oefenen alvorens aan de slag te kunnen gaan.

Foto: FIA WTCC en Hans van Onsem



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op zondag 16 maart 2014.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons