van der Horst

RoC: Pascal Wehrlein geeft forfait voor Nations Cup na crash

Pascal Wehrlein
Pascal Wehrlein
Pascal Wehrlein zal over een dik uur niet starten in de Nations Cup van de Race of Champions in Miami. De Duitser crashte gisteren tijdens een duel met Felipe Massa in de individuele proeven. Daarbij ging de Mercedes-beschermeling overkop, zonder daarbij ogenschijnlijk ernstige verwonderingen op te lopen. Nu blijft hij op doktersadvies toch aan de kant om te vermijden dat het incident gevolgen heeft voor zijn Formule 1 seizoen.
"Het spijt me dat ik me moet terugtrekken uit de Nations Cup vandaag", zei Wehrlein in een verklaring. "Ik zou echt graag terug racen en ik voel me goed, maar de dokters hebben me geadviseerd om te rusten dus natuurlijk zal ik hun advies volgen. Ik voel me niet echt slecht, maar mijn echte prioriteit dit jaar is mijn Formule 1 seizoen. Dus hoewel ik triest ben om de actie te missen, zal ik mijn beste wensen sturen naar mijn teamgenoot Sebastian Vettel en de rest van de deelnemers hier in Miami. "

Foto: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op zondag 22 januari 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Race of Champions.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons