van der Horst

Samenwerking tussen SRO en Autosport Insurance

Autosportverzekering.nl
Autosportverzekering.nl
SRO Motorsports Group en Autosport Insurance hebben hun krachten gebundeld om een hoogstaande verzekering aan te bieden aan alle teams die deelnemen aan de Blancpain GT Series, GT Sports Club en het Avon Tyres British GT kampioenschap.
De meeste mensen die actief zijn in de autosport hebben de neiging om niet al te veel na te denken over de schade die men kan oplopen tijdens de races. Zelfs de beste rijders worden er soms mee geconfronteerd en dan komt een goede verzekering van pas.
 
SRO Motorsports Group is nu een samenwerking aangegaan met Autosport Insurance, dat polissen kan aanbieden tegen een korting van 20% voor alle teams die actief zijn in de nationale en internationale kampioenschappen van SRO. En zoals vaak het geval is, hoe meer teams zich aansluiten bij Autosport Insurance, des te competitiever de voorwaarden.
 
Autosport Insurance werkt samen met Lloyd's of London en gespecialiseerde verzekeringsmakelaar Ellis Clowes, die meer dan 35 jaar ervaring heeft met motorsport verzekeringen.
 
Christian Dijkhof (woordvoerder Autosport Insurance): "Bij Autosport Insurance.com willen we er zijn voor de teams, om hen te helpen een goede prijs te verkrijgen bij het verzekeren van hun activiteiten op circuit, maar net zo goed hun off-track bezigheden. De mensen van Autosport Insurance zijn zeer gepassioneerd over het racen en zijn er zich terdege van bewust dat de verzekering van de race-activiteiten een specifieke kennis van zowel verzekeringen als racen vereist. We zijn erg blij met deze samenwerking met SRO Motorsports Group en we streven naar een langdurige relatie, zowel met de deelnemers als SRO."

Autosport Insurance.com Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 4 maart 2015.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons