Silverstone: eerste zege voor Euan Hankey en Salih Yoluc

TF Sport - Aston Martin V12 Vantage GT3
Euan Hankey en Salih Yoluc schonken TF Sport een eerste zege dit jaar in de GT Open serie, daarmee kregen we in Silverstone een zevende verschillende winnaar in acht races. Fernando Monje en Gustavo Yacamán (Teo Martín BMW M6) overschreden de finishlijn als tweede, de laatste podiumplaats was voor Duncan Tappy/Michael Benham (Garage 59 McLaren 650 S). Fabrizio Crestani en Thomas Biagi (Orange1 Team Lazarus Lamborghini Huracán) eindigden op de vierde plaats en verstevigden hun leidersplaats in het kampioenschap.
Start race 2 Silverstone 2016
Na de start reed Jamie Stanley (FF Corse Ferrari 488) verrassend op kop voor Hankey, Enge en Tappy. De posities bleven gehandhaafd tot de pitwindow open ging in ronde 13. Wanneer iedereen de rijderswissel had uitgevoerd lag Yoluc op kop zeven seconden voor McNeilly en 13 op Benham. McNeilly kon zijn plaats niet behouden en moest achtereenvolgens Benham, Yacamán, Biagi, Keen en Ramos voorlaten. Net voor de finishlijn verloor Yacamán nog zijn tweede plaats aan Benham. Craig Dolby (Lamborghini Gallardo REX), zaterdag nog winnaar, moest de race verlaten met een gebroken wielnaaf.

Silverstone: Uitslag race 2: