van der Horst

Stienes Longin en Justin Kunz tonen nieuwe wagen (+ Foto's)

PK Carsport - Chevrolet SS #11
PK Carsport - Chevrolet SS #11
Een week geleden toonde PK Carsport het ontwerp van de NASCAR-wagen van Anthony Kumpen en Guillaume Dumarey. Toen meldden we dat de bolide van Stienes Longin en Justin Kunz een gelijkaardig kleurenschema zou krijgen en dat nieuws werd nu bevestigd. De PK Carsport Chevrolet SS #11 wordt getooid in een zwart-grijs kleedje met enkele fluogele accenten. Daarnaast zien we ook een pak nieuwe sponsors op de wagen, getuige het geloof van de financiële partners in kampioenen Stienes Longin en PK Carsport.
  • STX Motorhomes
PK Carsport - Chevrolet SS #11
PK Carsport - Chevrolet SS #11
"We hebben afgelopen winter hard gewerkt om enkele nieuwe partners aan te trekken", glundert vader Bert Longin die in het tussenseizoen besloot het zitje in de #11 Chevy aan zoon Stienes te laten. "Het was met pijn in het hart dat ik de knoop doorhakte om het stuur door te geven aan Stienes. Ik zal evenwel aanwezig zijn op de wedstrijden, zowel voor advies als om te zorgen dat de rijders vrij van stress kunnen focussen op hun dagtaak. Even was er de piste om een derde wagen in te zetten, maar het moet logistiek ook haalbaar blijven. PK Carsport is in het verleden geen team geweest dat half werk afleverde, als je de dingen niet met 100% vertrouwen kan aanpakken, heeft het in mijn ogen geen zin."

PK Carsport - Chevrolet SS #11
PK Carsport - Chevrolet SS #11
"Dat is ook de boodschap die we naar onze partners uitdragen", vervolgt Longin Sr. "We zijn serieus bezig met onze sport en ons programma heeft een vaste structuur. Op die structuur kunnen partners bouwen en dat heeft ons toegelaten enkele nieuwe namen aan te trekken, bijvoorbeeld Comfort Energy, een leverancier van gas, mazout en elektriciteit die er steevast in slaagt onder de gangbare markprijzen te blijven. Het zijn dat soort innovatie bedrijven die perfect aansluiten bij onze filosofie."

Foto's: Longin press



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Nascar Whelen Euro Series op donderdag 23 maart 2017.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons