van der Horst

Stoffel Vandoorne opnieuw aan de slag bij ART GP

Stoffel Vandoorne GP2
Stoffel Vandoorne GP2
Stoffel Vandoorne zal ook in 2015 aan de slag gaan bij ART Grand Prix. Samen met het Franse team opent onze landgenoot de jacht op de titel in de opstapklasse naar de Formule 1. Afgelopen seizoen boekte Vandoorne vier zeges en evenveel opeenvolgende poles. Samen met de tien gereden podia eindigde de Kortrijkzaan in zijn debuutseizoen als tweede in de tussenstand waarbij enkel problemen in het midden van het seizoen hem een echte kans op de titel ontzegden.
Stoffel Vandoorne - ART GP
Stoffel Vandoorne - ART GP
Voorzien van een rugzak ervaring in GP2 moet het seizoen 2015 nog net dat tikkeltje beter worden; de titel en niets minder dan de titel moet het doel worden. "Ik ben erg blij dat ik kan aankondigen dat ik met ART GP zal blijven samenwerken in de GP2 dit seizoen. Een fikse uitdaging ligt voor ons en we werken harder dan ooit om kampioen te worden!", aldus Vandoorne vandaag op de RACB-zetel.


Stoffel Vandoorne
Stoffel Vandoorne
]"We toonden dat we het te kloppen team zijn en veel van onze tegenstanders wijzen nu al naar ons als hun doel; dat is normaal en eerder vleiend. Ik koester veel vertrouwen omdat het mijn tweede jaar zal zijn met een fantastisch team dat ik goed ken.  Afgezien van de DRS, wijzigen de reglementen niet dus heb ik nu ervaring met de circuits, wedstrijden, pitstops en het omgaan met de banden", verduidelijkt onze landgenoot.

Foto's: Georges De Coster & Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in GP2 Series op woensdag 14 januari 2015.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons