van der Horst

Thierry Neuville terug in A-team in Rally van Polen

Thierry Neuville - Hyundai i20 WRC
Thierry Neuville - Hyundai i20 WRC
Thierry Neuville keert voor de Rally van Polen, de zevende rally in het wereldkampioenschap, terug naar één van de twee i20's die door Hyundai werden genomineerd om punten te sprokkelen. Onze landgenoot werd door de Koreaanse constructeur voor twee rally's verwezen naar het B-team in een poging om terug aan zijn zelfvertrouwen te kunnen werken. In Polen zal Hayden Paddon plaatsnemen in de bolide #4, terwijl de zusterwagen met startnummer drie wordt klaargestoomd voor Neuville. Dani Sordo mag plaatsnemen in de #20 Hyundai i20 van het Hyundai Motorsport N/Team Mobis WRT.
  • LTF
De Rally van Polen vindt plaats van 1 tot en met 3 juli, maar eerst is er begin juni nog de Rally van Sardinië, waar Thierry Neuville zoals geweten op de #20 i20 uitkomt. Hopelijk kan Neuville in Polen opnieuw schitteren; vorig jaar ging hij nog over de kop...


Foto: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in FIA World Rally Championship op maandag 30 mei 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally Polen.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons