van der Horst

Time Attack: Voorbeschouwing Timo Wagenaar Hummelinck

Zoals bekend worden dit jaar de pijlen van Timo Wagenaar Hummelinck op de Open Sports Series powered by ACNN gericht, waar hij met de Caterham voor het kampioenschap zal strijden. Ter voorbereiding werd deelname aan een Time Attack ronde overwogen, maar Motex Performance wist hem te overtuigen het volledige kampioenschap met het Motex Performance Time Attack team deel te nemen!
  • New Race Festival
Vorig jaar heeft Timo ook een ronde mee gedaan en dat beviel erg goed. "Bij Time Attack is er veel variatie in auto’s en wordt er in de Xtreme klasse zeer hard gereden. Tegen de grote internationale teams valt weinig eer te behalen, maar wellicht dat de weersomstandigheden een keer kunnen bijdragen aan een verrassing. Het is een heel andere benadering van het racen omdat de wedstrijd niet een uur duurt zoals ik gewend ben, maar slecht een rondje! Het gaat allemaal om die ene snelle ronde in de finale, dus dan kan er van alles gebeuren."
 
"Al vanaf de tijd dat ik fanatiek driftte, was er goed contact met de heren van Motex Performance. Ze leveren autosportmaterialen tegen lage prijzen en als ze iets niet in hun shop hebben dan weten ze het wel te vinden! Inmiddels genieten ze steeds meer bekendheid want ze groeien explosief. Ik ben dan ook erg trots dat ik namens hun mag uitkomen in het Motex Performance Time Attack team!"

¨Timo Wagenaar Hummelinck press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op vrijdag 21 maart 2014.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons