van der Horst

Veel volk op zondag voor het Zolder Supercar Madness event

GTRLeslie
GTRLeslie
Het was al een tijdje geleden dat we de hoofdtribune van Circuit Zolder zo gevuld zagen. Het programma van deze Supercar Madness meeting leek het publiek te bevallen dat dan ook massaal kwam opdagen op zondag. Vooral de dragraces met Super Cars als de demo’s met speciale en uitgebouwde wagens kon rekenen op veel bijval. Maar het luidste applaus was er voor GTRLeslie, een speciale Nissan GT-R die onder luide knallen grote vlammen spuwde uit zijn uitlaten.
  • New Race Festival
Demonstratie van Super Cars
Demonstratie van Super Cars
De startvelden van de races die op het programma stonden van het Zolder Supercar Madness event waren maar matig gevuld, maar dat weerhield het publiek niet om talrijk aanwezig te zijn. De combinatie met speciale demonstraties op en naast de piste, waarbij het publiek super bolides kan zien en zelfs aanraken viel duidelijk in de smaak.


Volle tribune
Volle tribune
De paddock liep goed vol en zeker bij de dragraces tussen super cars, die in de smaak vielen van de talrijk aanwezige bezoekers, zat de hoofdtribune vol. De onheilspellende berichten over een naderend “hevig” onweder schrok blijkbaar weinig mensen af. Een opsteker voor de organisatie en Circuit Zolder. Laat ons hopen dat de opkomst van hetzelfde niveau is bij de volgende meetings op het Limburgs circuit, de Historic Grand Prix en de 24 Hours of Zolder.   

Foto's: Niels Vaeck
 



  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons