van der Horst

Volt: Michel Vaillant onder hoogspanning!

Coscenarist Philippe Graton bij de voorstelling van Volt
Coscenarist Philippe Graton bij de voorstelling van Volt
Op zoek naar een geschikt eindejaarsgeschenk voor die autosport-gekke zoon of zelf een fan van vrooaar-verhalen met Michel Vaillant in de hoofdrol? Goed nieuws: eerder deze week verscheen 'Volt', het nieuwste album van de raceheld met Belgische roots.
In dit nieuwe verhaal zit Michel Vaillant na de faliekante race van Portimão zijn schorsing uit. En alsof dat nog niet genoeg is, weegt ook de koppigheid van zijn zoon zwaar op zijn gemoed. Die is vastberaden om te gaan werken voor een bedrijf dat niet strookt met de familiewaarden. Michel Vaillant zoekt en vindt een nieuwe uitdaging: op de zoutvlakte van Bonneville in de VS wil hij het snelheidsrecord met een elektrische wagen breken.
 
Michel Vaillant in levende lijve
Michel Vaillant in levende lijve
Michel Vaillant, de sterpiloot van de internationale racecircuits, keert dus terug. In het nieuwe seizoen staat de clan Vaillant voor heel wat nieuwe sportieve en technologische uitdagingen. In een nieuwe, geglobaliseerde economische context moet de clan niet alleen inspelen op de ontwikkelingen in de automobielsector, maar ook afrekenen met de veranderingen binnen de eigen onderneming.
Drie generaties mannen en vrouwen hebben het lot van de onderneming in handen. Hun grootste uitdaging is om opnieuw te zegevieren in het felbevochten WTCC... én om de familiebanden aan te halen nu de belangen alsmaar groter worden.

Info:

Michel Vaillant seizoen 2, deel 2: Volt
Scenario: Graton & Lapière
Tekeningen: Bourgne & Benéteau
Uitgegeven door Dupuis, verdeeld door Ballon Media
Softcover & hardcover, 56 pagina’s, adviesprijs: € 6,95 – 12,95

Foto's: Georges de Coster & Hans van Onsem



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Varia op maandag 9 december 2013.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons