van der Horst

Wedstrijd: Win toegangskaarten voor WK Rallycross te Mettet

François Duval - VW Polo Supercar
François Duval - VW Polo Supercar
De Belgian VW Club schenkt in het kader van de Belgische manche van het WK Rallycross twee toegangsbewijzen ter waarde van 50 euro aan de lezers van Autosport.be. De inkomkaarten geven je recht op algemene inkom alsook toegang tot de tribune op zowel zaterdag 16 als zondag 17 mei 2015. Om aanspraak te maken op de kaarten, moet je onderstaande prijsvraag beantwoorden? Het antwoord kan terugvinden op de website van de Belgian VW Club. Stuur ons voor zondag 10 mei 2015 23:59 via het contactformulier de oplossing en je antwoord op de schiftingsvraag door en wie weet trek jij over anderhalve week wel richting Mettet met een inkomkaart op zak!
  • De Swert Opticiens

Prijsvraag

De Belgian VW Club zette afgelopen jaar een VW Polo RX Supercar in voor François Duval. Met welk startnummer reed onze talentvolle landgenoot toen?

Het antwoord kan je vinden op de website van de Belgian VW Club.

Schiftingsvraag

Hoeveel correcte antwoorden zullen we ontvangen voor het einde van de wedstrijd op zondag 10 mei 2015 om 23:59?

Stuur ons voor zondag 10 mei 2015 23:59 via het contactformulier de oplossing en je antwoord op de schiftingsvraag door, samen met je naam en adres. Iedere deelnemer gaat akkoord met de voorwaarden van de wedstrijd, hieronder vermeld.

Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 10 mei 2015 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto: Georges De Coster



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in FIA World Rallycross Championship op donderdag 7 mei 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Mettet.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons