van der Horst

Willy Weyens presenteert 32ste editie van Rallyworld

Willy Weyens - Rallyworld 2017
Willy Weyens - Rallyworld 2017
Naar goede gewoonte heeft rallyfotograaf Willy Weyens weer een nieuwe editie klaar van Rallyworld, ondertussen reeds nummer 32. Het boek gaat verder op het bewezen elan; een compleet overzicht - in woord en beeld - van het Belgische en het internationale rallyseizoen. Het WRC wordt in drie talen (Nederlands, Frans en Engels) besproken, terwijl het BK Rally in het Nederlands en Frans wordt behandeld. Daarnaast is er ook aandacht voor ERC en Dakar. Het voorwoord in dit boek is bovendien van WRC vicekampioen en landgenoot Thierry Neuville!
Willy Weyens, van wie Autosport.be regelmatig werk publiceert, is een begrip in de racerij. Onze landgenoot bezocht de afgelopen decennia meer dan 400 rally's in 60 verschillende landen en tekende ook dertigmaal present bij de Dakar. Indrukwekkende cijfers die alleen maar bevestigen hoe zeer Willy, vaak geassisteerd door zijn zoon Nick, zijn vak beheerst... Het is dan ook een absolute garantie voor een kwalitatief naslagwerk dat maar liefst 264 pagina's telt en meer dan 600 full color foto's bevat - een format dat zich reeds bewezen heeft.

Wilt u ook een kopie van het boek dat voor 32 euro van eigenaar wisselt? Dat kan op twee mogelijk manieren:
  1. Via de krantenwinkels, Imapress, diverse boekhandels en Standaard boekhandel
  2. Rechtstreeks bij de uitgever: Willy Weyens, Wetsdreef 3 3560 Lummen (013/532821 of rallyw@mail.com) (Prijs: 32 euro, incl. verzendingskosten) (BESTELFORMULIER)

Foto: Willy Weyens



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op donderdag 8 december 2016.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons