van der Horst

WRT en Milo Racing met een VW Golf in de TCR Benelux 2016

VW Golf TCR
VW Golf TCR
In de maand november maakte de Belgian VW Club bekend dat er drie VW’s Golf zouden deelnemen aan het komende TCR Benelux-kampioenschap. Enkele dagen voor de eindejaarsfeesten kon het bureau voor de sportieve zaken van het merk Volkswagen in België een mooi geschenk klaarleggen onder de kerstboom van heel wat liefhebbers van de circuitracerij.
« Het DVB Racing en het Delahaye Racing Team deden al een bestelling van respectievelijk één en twee VW’s Golf TCR, » herinnert Charles-Henri Bonnet, Algemeen Secretaris van de Belgian VW Club. « Nu kunnen wij bekendmaken dat nog twee andere ploegen eveneens een gelijkaardig model zullen laten rijden in deze competitie in 2016 : het WRT en het nieuwe Milo Racing. Hiermee komen we aan vijf VW’s die ingeschreven worden in de TCR Benelux! Het succes dat de Golf TCR kent, schenk ons enorm veel plezier. De belangstelling voor deze auto is enorm en de aanwezigheid ervan in de komende TCR Benelux is uiteraard uitstekend nieuws voor de Belgian VW Club. »

Gezien het seizoen pas begint op 22 mei in Spa-Francorchamps, krijgen de betrokken teams voldoende de tijd om zich optimaal voor te bereiden voor de eerste uitgave van de TCR Benelux. «Het is aan elk team om de namen bekend te maken van de rijders, » vervolgt Charles-Henri Bonnet. «Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat meerdere VW’s Golf in de voorste rangen zullen strijden. Wij kijken nu al uit naar de start van dit seizoen! »

Foto: Hans van Onsem
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in TCR Benelux op woensdag 23 december 2015.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons