van der Horst

Brands Hatch: Mercedes wint maar Vanthoor en Weerts nu al kampioen!

WRT - Audi R8 LMS
WRT - Audi R8 LMS
Na vier van de vijf raceweekends zijn Dries Vanthoor en Charles Weerts (WRT Audi #32) al zeker van hun tweede opeenvolgende GTWCE Sprint-titel. Een tweede plaats vandaag in race 2 leverde het duo genoeg punten op om niet meer ingehaald te worden. De zege was voor Luca Stolz en Maro Engel (Toksport Mercedes #6) nadat op enkele bochten van de finish de leidende AKKA ASP Mercedes #88 van Boguslavskiy en Marciello een lekke band opliep. De andere AKKA ASP Mercedes, de startnummer 89 van Gounon en Umbrarescu, completeerde het podium.
  • Shopa
Louis Machiels
Louis Machiels
Frédéric Vervisch finishte samen met Aurelien Panis (Sainteloc Audi #26) als elfde, vlak voor Ulysse de Pauw en Pierre-Alexandre Jean (CMR Bentley #107). Andrea Bertolini (AF Corse Ferrari #52) tikte bij de start een andere Ferrari aan en kreeg daarvoor een tijdstraf van 15 seconden, Louis Machiels bracht daarna de auto pas als 25e aan de meet.

Foto's: Arne Simons & SRODit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zondag 29 augustus 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brands Hatch.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons