van der Horst

Ferrari toont meer details van nieuwe LMH

Ferrari LMH
Ferrari LMH
In aanloop naar de 24 Uur van Le Mans kwam Ferrari onverwacht op de proppen met een teaser van de nieuwe LMH, die vanaf volgend seizoen het veld van het FIA WEC zal verrijken. Nu, in aanloop naar de 6 Hours of Monza, geeft Ferrari meer details vrij. Het design wordt stilaan duidelijk maar de Italianen leggen nog niet alle kaarten op tafel.
  • Qvick Motors
Ferrari LMH
Ferrari LMH
Vooral met de lichtinval, en de Italiaanse vlag die subtiel verschijnt op de wagen, houdt men toch nog een heel groot deel achter de hand om een volledig beeld te krijgen van hun nieuwe strijdwapen. Ondertussen heeft de wagen vandaag ook al zijn eerste testsessie achter de rug. Dit gebeurde in Fiorano, waar Alessandro Pier Guidi en Nicklas Nielsen de eer kregen om voor het eerst het stuur te nemen, en waarbij zij postiief op terugblikten. Ferrari blijft hoopvol dat men vanaf de openingsronde aanwezig zal zijn, en dat met twee wagens die gerund zullen worden door AF Corse.

Foto: FerrariDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA World Endurance Championship op woensdag 6 juli 2022.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons