Guanyu Zhou eerste winnaar in het F3 Asian Championship

Guanyu Zhou - Abu Dhabi Racing Team
De formule 2 piloten die in het Aziatische kampioenschap op zoek gaan naar punten voor de superlicentie hebben de eerste race te Dubai. Guanyu Zhou (Abu Dhabi Racing Team) won de eerste race en zette tevens de snelste ronde neer, wat hem de pole voor de tweede race opleverde. De Chinees ging aan de meet twee andere formule 2 piloten vooraf, Roy Nissany (Hitech) et Jehan Daruvala (Mumbai Falcons).
Pierre-Louis Chovet (Pinnacle Motorsport) die van op de eerste lijn startte kwam slecht weg bij de start en viel terug naar de vierde plaats, een positie die hij zou behouden tot bij het vallen van de vlag. Dino Beganovic (Abu Dhabi Racing Team) maakte de top vijf vol.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 29 januari 2021.