van der Horst

Hockenheim: Pole voor Deldiche Racing

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Nu de CN proto’s niet langer toegelaten zijn in het Belcar Endurance Championship hebben zowel Deldiche Racing als Verheyen Motorsport by T2 Racing gekozen om zich te concentreren op de Supercar Challenge. Dit weekend vindt de tweede manche van de Supercar Challenge plaats in het Duitse Hockenheim. In de kwalificatie voor de GT divisie en de Prototype Challenge ging de snelste tijd nar de Deldiche Racing Norma van Thomas Piessens en Sam Dejonghe met een ronde in 1:37.468.
  • Heinz Performance
De Norma M20 FC  bleef de in theorie nochtans snellere Norma LMP3 van Lea Mauer en Gary Hauser voor met 0.820 seconde. De derde tijd was voor nog een Norma M20 FC, die van Verheyen Motorsport by T2 Racing met aan het stuur Brent Verheyen en Ian Gepts, met een tijd van 1:39.448. Luc de Cock (Deldiche Racing Norma M20 FC) die de wedstrijd alleen afwerkt klokte de zesde tijd achter de twee snelste GT’s de Koopman Racing BMW M6 GT3 van Bart Arendsen en de BODA Racing Bentley Continental GT3 van Bob Herber. Patrick Engelen die het stuur van de Domec Racing Radical RXC deelt met Steve Brooks sloot de sessie af met de twaalfde tijd algemeen.

Foto: Supercar Challenge
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op vrijdag 13 mei 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12H Hockenheimring.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons