van der Horst

Jos Menten maakt comeback in Belcar bij PG Motorsport

PG Motorsport - Porsche 911 GT3 Cup
PG Motorsport - Porsche 911 GT3 Cup
Jos Menten zal bij de seizoensopener van het Belcar Endurance Championship opnieuw aan de start staan. De Nederlander opteert voor een Porsche 911 GT3 Cup van het Nederlandse PG Motorsport, een wagen die hij deelt met Thijs Heezen. Dat team zet reeds een GT4-specificatie van de Porsche Cayman in voor Stienes Longin, Marnik Battryn en de debuterende Joeri Vanhumbeeck. De Porsche 911 is geen onbekende voor Menten, want hij kwam met dit type wagen eerder dit jaar nog aan de start van het Winter Endurance Kampioenschap in Zandvoort.
  • STX Motorhomes
Podium 24 Hours of Spa 2009
Podium 24 Hours of Spa 2009
In het verleden zagen we Jos Menten aan het werk in onder meer Belcar met Porsche en meer recent met BMW. Hij kwam ook talloze keren aan de start in de internationale racerij met merken als Corvette, Aston Martin (waarmee hij onder meer de 24 Uren van Le Mans afwerkte) en uiteraard Lamborghini. In 2009 won Menten, samen met Mike Hezemans, Anthony Kumpen en Kurt Mollekens, de 24 Hours of Spa.

Foto: Circuit ZandvoortSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op dinsdag 27 maart 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons