van der Horst

Jürgen Van Hover opnieuw in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux

Jürgen Van Hover
Jürgen Van Hover
Ook dit jaar neemt Jürgen deel aan de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Jürgen tekent opnieuw present bij Team Speedlover en gaat daarmee zijn 10de seizoen in bij het team uit Mol, dat steeds meer op het internationale toneel te zien is.
De Porsche GT3 Cup Challenge Benelux is een fantastisch sprintkampioenschap op topniveau, waar met gelijke wapens gestreden wordt. De kwaliteiten van de piloot staan dus centraal.

Jürgen Van Hover
Jürgen Van Hover
Jürgen Van Hover; “Iedereen weet dat ik een sterke voorstander ben van merkencups of races met gelijkwaardig materieel. Als het dan nog gaat om sprintraces, dan wordt de piloot nog belangrijker, want elke tiende van een seconde telt en zo moet het zijn in elke topsport. Daarnaast biedt de Porsche Cup een prachtige Vip-accommodatie, wat commercieel belangrijk is voor iedereen die sponsors nodig heeft. Bovendien laat de format van de Porsche GT3 Cup toe dat het budget kan gedeeld worden door 2 maar dat elke piloot toch nog zijn eigen sprintrace kan rijden voor zijn eigen kampioenschap. En naar sponsors toe klinkt het merk ‘Porsche’ als muziek in de oren…. De helft van mijn klanten rijdt trouwens zelf met een Porsche.”, aldus de 44-jarige Aalstenaar.

Ook voor de teams is dit een aantrekkelijke formule, daar de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux past in een wereldwijd uniform reglement.

Jürgen werkt zijn eerste testdag af in Spa op 25 maart en de seizoens-aftrap wordt gegeven in het kader van de WEC op 1-2 mei in Spa, een absoluut topweekend dus!

Van Hoover Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op woensdag 15 april 2015.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons