van der Horst

Marc Duez afwezig op Eifel Rallye Festival

Marc Duez
Marc Duez
Op de laatste deelnemerslijst van het Eifel Rallye Festival vinden we geen spoor meer van Marc Duez. Startnummer 4 blijkt van de tabellen verdwenen.
Jammer, want de olijke Musketier werd al maanden geleden aangekondigd met een heuse Ford RS200 uit het Gr. B-tijdperk. Een wagen waarmee Stig Blomqvist in een later stadium ook nog actief was in het Europese Kampioenschap Rallycross. Dubbel jammer, dus!

“Het team heeft spijtig genoeg beslist om forfait te geven”, aldus Marc Duez.

Ook de organisator van het Eifel Rallye Festival was karig met meer details. “Door corona zijn er de afgelopen dagen aardig wat wijzigingen op de deelnemerslijst”, aldus perschef Jurgen Hahn. Vooral een aantal Engelse-teams lijkt af te haken en/of moeilijkheden te ondervinden om naar de Eifel af te reizen.

Ook forfait van Emile & Olivier Breittmayer

Emile Breittmayer - Renault 5 Turbo
Emile Breittmayer - Renault 5 Turbo
Vader en zoon Breittmayer sturen jammer genoeg ook hun kat naar Daun. De exploitanten van de poepchique Breitt Gallery (www.breitt-gallery.com) waren initieel ingeschreven met een originele Renault R5 Turbo ex-Jean-Luc Therier en een Lancia Martini 037, die we hier nog in actie zien tijdens een demo op het Circuit des Remparts d’Angoulême.





Foto's: Eifel Rally Festival



Dit artikel werd gepubliceerd door Stephan Lesuisse in Rally Internationaal op woensdag 20 juli 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Eifel Rallye Festival.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons