van der Horst

Mis geen seconde van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup!

Hankook 25 Hours VW Fun Cup
Hankook 25 Hours VW Fun Cup
Of u nu ter plaatse de wedstrijd zal bijwonen of thuis voor het scherm, de live-uitzending van Kronos Events zal u nog nooit zo goed op de hoogte gehouden hebben van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. De wedstrijd kan integraal gevolgd worden op de website van de VW Fun Cup en op RTBF Auvio, maar bovendien zijn de sleutelmomenten van de race opnieuw te zien op de regionale kanalen van Vedia. Daarnaast staan er ook negen Facebook Live Shows op het programma.
  • Shopa
De Hankook 25 Hours VW Fun Cup, hoogtepunt van het seizoen in de VW Fun Cup, belooft een prachtig spektakel te worden. Meer dan vijftien teams hopen op zondagnamiddag immers op het algemene podium plaats te nemen, maar de 25 Hours zal eens te meer een evenement worden waarin iedereen zijn plaats in het peloton kan vinden.
 
Iedere seconde van de wedstrijd op het Circuit de Spa-Francorchamps wordt naar goede gewoonte in beeld gebracht door organisator en promotor Kronos Events. Meer nog: dankzij de nieuwe samenwerking met Audioshow start de uitzending dit jaar al op vrijdagmiddag! Inderdaad, op die manier wordt er meer dan 42 uur uitgezonden vanop het mooiste circuit ter wereld…
 
We vallen met de deur in huis, want vanaf 12 uur gaat de aandacht meteen naar de strijd voor de pole positie, met in de studio niemand minder dan Eric Trippaers, Antoni Coppi, Simon Mirguet, Kristof Klinkers en Vincent Georges, en in de pitlane Didier Noirhomme, Samuel Piroton en Reginald Delmarche. De kwalificatiesessie – van 12.25u tot 13.55u – is ook rechtstreeks te volgen op de Facebookpagina van de VW Fun Cup. Nadien is er nog meer actie, met onder meer de kwalificatieronden en de eerste confrontatie van het Spanish F4 Championship. 
Facebook Live Show: negen keer een unieke blik op de race!
Interview Guillaume Mondron
Interview Guillaume Mondron
Op zaterdagmiddag, tussen de tweede en de derde confrontatie van de Spaanse F4-talenten, wordt er voor het eerst vooruitgeblikt op de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. Dat gebeurt, in het gezelschap van Thomas Bastin en Gregory Deguelde, tijdens de eerste van negen Facebook Live Shows. Tijdens de lunch kan u, tussen 11.30u en 12.30u om precies te zijn, kennismaken met de startgrid, de favorieten en de poleman van de editie 2022, maar ook met de coulissen van de wedstrijd. Ook zullen verschillende gasten uitgenodigd worden in de studio.
 
Uiteraard kan de race integraal gevolgd worden op de website van de VW Fun Cup en de 25 Hours, maar op specifieke momenten geven de Live Shows op Facebook een unieke blik op de langste race ter wereld. Tijdens de start- en eindfase wordt er gefocust op de actie op het circuit, maar om 19 uur, 21.30 uur, middernacht, 8 uur, 11 uur, 14 uur en 16.30 uur ontdekt u naast een stand van zaken in de race ook wat er achter de schermen van de wedstrijd gebeurt, met interviews in de studio en de pitlane, maar ook buitengewone reportages door het videoteam van Prodiff Communication, geleid door Thomas Bastin.
 
Al dat moois maakt dat u nog nooit zo heeft kunnen genieten van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. De race volgen kan trouwens niet alleen op de kanalen van Kronos Events (websites en Facebook), maar ook integraal op RTBF Auvio en deels op de zenders van Vedia (van 15.30u tot 17 uur, van 23 tot 7 uur, van 10 tot 11 uur en van 16 uur tot het einde).
 
Ook de toeschouwers die volgend weekend afzakken naar het circuit van Spa-Francorchamps – tickets kunnen nog altijd aangekocht worden op 25hours.be – zullen dankzij de grote schermen van het circuit de Live TV op de voet kunnen volgen. Wees gerust: u zal echt geen seconde moeten missen!
 
VW Fun Cup press  • Powercars

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons