van der Horst

Paul Ricard: 56 deelnemers voor de gecombineerde race GT4 European Series en GT4 Scandinavia

Xwift Racing Events - Toyota GR Supra GT4 Evo
Xwift Racing Events - Toyota GR Supra GT4 Evo
Voor het eerst dit jaar vervoegen de deelnemers aan de GT4 Scandinavia serie die van het de GT4 European Series. Dit maakt dat vomgend weekend op het circuit van Paul Ricard 56 wagens in actie komen in de twee gezamenlijke races. De volgende manche waar beide series samen racen is eind juni op het circuit van Spa Francorchamps in het voorprogramma van de 24 Hours Spa.
V8 Racing - Camaro V8 GT4
V8 Racing - Camaro V8 GT4
Tussen de 56 wagens die het in zuid Frankrijk dit weekend tegen elkaar opnemen vinden we natuurlijk de Toyota GR Supra GT4 evo van Xwift Racing Events terug. Antoine Potty deelt het stuur van de wagen met de Fransman Etienne Cheli. Kenny Herremans komt dan weer uit samen met Dante Rappange op de Camoro GT4 van V8 Racing. Vorige races toonde het duo dat het kan meestrijden om de podiumplaatsen niettegenstaande hun wagen niet behoort tot de laatste generatie GT4 bolides. Op het Franse circuit zien we ook Rodrigue Gillion terug die een Aston Martin Vantage GT4 van Racing Spirit of Léman deelt met Akhil Rabindra.

Foto's: GT4 European Series
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op woensdag 31 mei 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons