van der Horst

Stéphane Lémeret met AF Corse in GT Open en Blancpain Sprint

AF Corse - Ferrari 458 Italia
AF Corse - Ferrari 458 Italia
Stéphane Lémeret zal ook in 2016 een programma afwerken met het Italiaanse AF Corse. Onze ervaren landgenoot blijft de Ferraristi van Amato Ferrari trouw en opteert dit seizoen voor een programma in zowel de Blancpain Sprint Series als de International GT Open - beide met een Ferrari uit de ateliers van AF Corse. Daarnaast zal Lémeret ook aan de start verschijnen van de TCR Benelux, zo bevestigde Honda vandaag officieel op het Autosalon in Brussel.
Stéphane Lemeret
Stéphane Lemeret
"Ik zal in beide kampioenschappen starten en dan bekijken we in de loop van het jaar aan welk kampioenschap we prioriteit geven. Er is één clash bij de GT Open met de TCR Benelux, maar dat is in Spa", lacht de voormalig Europees kampioen Clio Cup. "Het gaat wel aanpassen worden, overstappen van de Ferrari naar de Honda. Het eenvoudigste voorbeeld is als de wagen achteraan schuift; met een voortrekker moet je acceleren, terwijl je met een achterwielaandrijving voorzichter moet zijn."

Foto's: Niels Vaeck & Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op dinsdag 12 januari 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 94e Autosalon van Brussel.
  • Shopa

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons