van der Horst

Team WRT met vier wagens voor zowel Endurance Cup als Sprint Cup

Team WRT - BMW M4 GT3
Team WRT - BMW M4 GT3
Team WRT heeft vandaag zijn deelname aan de Fanatec GT World Challenge Europe helemaal bevestigd. Naast de twee fabriekswagens die het zal inzetten, gaat het ook nog eens twee wagens extra aan de start brengen die uitkomen in zowel de Gold- als Bronze Cup en dit zowel in de Endurance Cup als in de Sprint Cup.
  • Prospeed Competition
Eerder werd al bevestigd dat Dries Vanthoor, Charles Weerts en Sheldon van der Linde op de #32 zullen uitkomen in de Endurance Cup, terwijl onze twee landgenoten daarnaast ook op jacht gaan naar een vierde opeenvolgende titel in de Sprint Cup. De #46 wordt dan weer voorbehouden aan Valentino Rossi, Maxime Martin en Augusto Farfus, terwijl de eerste twee namen de Sprint Cup zullen afwerken.

Wat de overige twee wagens betreft, zal in de Endurance Cup de #30 ingezet worden voor Niklas Krütten, Calan Williams en Jean-Baptiste Simmenauer en de #31 voor Adam Carroll, Lewis Proctor en Tim Whale. In de Sprint Cup gaan Krütten en Williams een wagen delen, terwijl de tweede wagen voorbehouden is voor Simmenauer en Thomas Neubauer. Alle vier de wagens zullen van de partij zijn op de testdagen in Paul Ricard tussen 7 en 8 maart.

Foto: Ronald JanssensDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in GT World Challenge Europe op dinsdag 28 februari 2023.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons