van der Horst

Ticket verkoop voor 24 Hours Spa is gestart

Tickets 24 Hours Spa
Tickets 24 Hours Spa
Voor het eerst in twee jaren zal er terug onbeperkt publiek aanwezig mogen zijn bij de 24 Hours of Spa. Er wordt dan ook een toeloop van het publiek verwacht voor de etmaalrace temeer daar het programma van het weekend zeer veelbelovend oogt. De verkoop van algemene inkomtickets ging nu vrijdag van start.
Gerard Van der Horst - Lamborghini Super Trofeo
Gerard Van der Horst - Lamborghini Super Trofeo
Het publiek zal extra verwent worden deze zomer tijdens de week van de 24 Hours of Spa. Naast de etmaalrace, waar heel wat nieuwe bolides aan de start komen zijn er ook heel wat nevenwedstrijden voor verschillende series, GT4 European Series, Lamborghini Super Trofeo, Formula Regional European Championship by Alpine en FFSA French F4 kampioenschap. Ook de komst van motorsportlegende Valentino Rossi zal heel wat mensen naar de Ardennen lokken.

24H Spa 2019
24H Spa 2019
Daarnaast is er ook de viering van 30 jaar SRO met races voor GT bolides die de laatste 30 jaren aan de verschillende SRO series deelnamen. Ook de Spa Fan Zone is terug, gelegen aan de voet van de Raidillon, waar heel wat te beleven valt, racesimulators, verschillende standjes alsook historische wagens die er tentoongesteld staan. Op zaterdagavond zal er ook weer een groot muziekconcert georganiseerd worden. Niet te vergeten is er op woensdag terug een parade naar het centrum van Spa.

Tickets zijn hier te bestellen: https://www.totalenergies24hours.com/tickets

Foto's: TotalEnergies 24 Hours of Spa, Racingpixels & Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Endurance op vrijdag 25 februari 2022.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons