van der Horst

VW Fun Cup in samenwerking met de RACB School of Racing

School of Racing
School of Racing
In 2022 lanceert de RACB de School of Racing, een initiatief dat amateurrijders zal begeleiden op weg naar hun debuut in de autosport en ze progressie zal laten maken aan het stuur van een racewagen. De VW Fun Cup powered by Hankook wordt een van de partners van het project.
De School of Racing is een nieuw initiatief van de RACB, gesteund door Curbstone Events en Sam Dejonghe, om de rijders van vandaag te promoten en te ontwikkelen. Het doel is nieuwe rijders van alle leeftijden en ervaringscategorieën op te leiden en te ontwikkelen door een opleidingsprogramma in verschillende disciplines aan te bieden aan alle autosportliefhebbers en professionals.
 
VW Fun Cup 2021
VW Fun Cup 2021
Leden van het nieuwe opleidingsprogramma worden ingedeeld in vier verschillende categorieën: ‘Initiation’ (nieuwelingen zonder kennis van autosport), ‘Advanced’ (niet-beginners die hun regelmaat en rondetijden willen verbeteren), ‘Track Master’ (ervaren rijders die zich willen concentreren op hun werkpunten) en ‘Race Master’ (toekomstige professionele rijders die een op maat gemaakte voorbereiding op hun kampioenschap en individuele feedback ter plaatse wensen).
 
Dankzij de samenwerking met Kronos Events, zullen rijders van de School of Racing kunnen doorstromen naar de VW Fun Cup powered by Hankook. Bovendien kunnen ook de huidige rijders van het populaire kampioenschap gebruikmaken van het nieuwe initiatief om hun vaardigheden aan het stuur te verbeteren.
 
Ontdek hier meer informatie over de School of Racing en surf hier naar de website van het nieuwe project.

VW Fun Cup



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op dinsdag 1 maart 2022.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons