van der Horst

Alain Menu met Top Run-Subaru naar Thailand en Macau

Top Run Subaru STi TCR
Top Run Subaru STi TCR
Niemand minder dan Alain Menu zal de door Top Run gerunde Subaru STi TCR bemannen ter gelegenheid van de seizoenafsluitende manches in Buriram en Macau. Van de ervaren Zwitser wordt daarbij verwacht dat hij zijn steentje zal bijdragen tot de ontwikkeling van de nieuwe wagen.
Alain Menu
Alain Menu
"Het wordt een hele uitdaging die race in Thailand, want naast een nieuw team, nieuwe wagen en een dito kampioenschap, is ook de omloop onbekend terrein voor mij", aldus Menu. "Top Run bouwt momenteel een tweede wagen zodat we mogelijk nog kunnen testen vooraleer af te reizen naar Thailand. Voor mij wordt die meeting sowieso een shake down met het oog op de Macau-finale. Een omloop waar ik in het verleden steeds behoorlijk competitief ben gebleken".

Menu won inderdaad reeds drie maal in Macau en neemt het eind november in de  Suncity Group Macau Guia Race 2.0T onder meer op tegen oud-WTCC-collega Rob Huff. De Brit boekte er reeds zeven zeges en treedt thans aan in een van de WestCoast Racing Honda's, naast eenmalig teamgenoot Kevin Gleason.

Foto's: TCR Intl.Series & Hans van Onsem



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in TCR International Series op woensdag 7 oktober 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meetings Buriram en Macau Grand Prix.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons